Skip to main content

Over Budgetbril

Budgetbril is een onderdeel van Heutinck Optiek, sinds jaar en dag specialist in kijkoplossingen op maat, advies bij oogproblemen en exclusieve brillen met Rodenstock glazen.

Budgetbril heeft monturen en glazen uit een lagere prijsklasse en voor de oogmeting ga je naar een gediplomeerd opticien bij Heutinck Optiek aan de overkant van het plein. Zo houden we de bril betaalbaar én garanderen we een goede kwaliteit. Die leuke, betaalbare én goede bril koop je nu dus gewoon in Ulft. Je hoeft niet meer naar Hans Anders, Pearle of SpecSavers in een andere plaats.

Hoe werkt Budgetbril?

  • Ga naar Heutinck Optiek, aan de overkant van het plein, om je ogen gratis door een gediplomeerd opticien te laten opmeten (bij voorkeur op afspraak)
  • Zoek een leuk montuur uit in de winkel van Budgetbril (aan de overkant van het J.F. Kennedyplein)
  • Laat je informeren over de verschillende typen glazen en maak een keuze. Je weet al precies wat de bril je gaat kosten.
  • Haal enkele dagen later je bril op in de winkel van Budgetbril

Een bijzonder familiebedrijf

Budgetbril is onderdeel van een bijzonder familiebedrijf. Want ook de echtgenote van Alex Mentink, eigenaar van zowel Budgetbril als Heutinck Optiek, is optometrist en gespecialiseerd in oogzorg (prisma en fixatie disperatie). U vindt dezelfde passie, vakmanschap en service in alle vestigingen.

Tessa

Verkoopster – Montuuradviseuse

Wendy

Verkoopster – Montuuradviseuse

Evelien

Verkoopster - Montuuradviseuse

Alex

Opticien – Contactlensspecialist – Eigenaar


Budgetbril declareert rechtstreeks bij uw zorgverzekeraarKom langs voor een oogmeting door een gediplomeerd opticien